Tollak Star in The Voice Senior met Another Star: "Belachelijk goed!"

Tollak Star in The Voice Senior met Another Star: "Belachelijk goed!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tollak Star zingt "Another Star" van Stevie Wonder en maakt een enorme indruk met zijn performance.

Tollak Star in <em>The Voice Senior</em> met <em>Another Star</em>: &quot;Belachelijk goed!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tollak Star zingt "Another Star" van Stevie Wonder en maakt een enorme indruk met zijn performance. BelachelijkDe zanger gooit er zelfs nog een stukje mondharmonica tussendoor om zijn performance nog meer originaliteit te geven. "Het is belachelijk goed. Je had voor mij moeten kiezen", aldus Angela. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat Tollak een stoel krijgt van Gerard. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Tollak Star in The Voice Senior met Another Star: "Belachelijk goed!"

Belachelijk
De zanger gooit er zelfs nog een stukje mondharmonica tussendoor om zijn performance nog meer originaliteit te geven. "Het is belachelijk goed. Je had voor mij moeten kiezen", aldus Angela. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat Tollak een stoel krijgt van Gerard.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tollak Star in The Voice Senior met Another Star: "Belachelijk goed!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV