Guus Huygen in K2 zoekt K3 met Drums Gaan Boem: "Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van Ingeborg"

Guus Huygen in K2 zoekt K3 met Drums Gaan Boem: "Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van Ingeborg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Guus Huygen maakt het publiek tijdens zijn auditie met 'Drums Gaan Boem', flink aan het lachen. Zijn performance is grappig en zijn zangkunsten mogen er ook wezen.

Guus Huygen in <em>K2 zoekt K3</em> met <em>Drums Gaan Boem</em>: &quot;Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van Ingeborg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Guus Huygen maakt het publiek tijdens zijn auditie met 'Drums Gaan Boem', flink aan het lachen. Zijn performance is grappig en zijn zangkunsten mogen er ook wezen. NIet zo'n fanHuygen aan het begin van zijn auditie: "Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van Ingeborg, maar die horen me toch niet." Daarmee is de toon gezet, hij imponeert de juryleden. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

NIet zo'n fan
Huygen aan het begin van zijn auditie: "Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van Ingeborg, maar die horen me toch niet." Daarmee is de toon gezet, hij imponeert de juryleden.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Guus Huygen in K2 zoekt K3 met Drums Gaan Boem: "Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van Ingeborg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV