RTL over nominatie MocroMaffia Televizier: "Lastig vanwege Peter R. de Vries"

RTL over nominatie MocroMaffia Televizier: "Lastig vanwege Peter R. de Vries"

De serie MocroMaffia is een van de grote kanshebbers om de Televizierring te winnen dit jaar. RTL vindt dit feit wat ingewikkeld. Aan de ene kant omdat het een prachtige serie is die veel mensen leuk vinden, maar aan de andere kant omdat het verwijst naar een criminele organisatie die Peter R. de Vries afgelopen zomer heeft vermoord.

RTL over <em>nominatie MocroMaffia Televizier</em>: &quot;Lastig vanwege Peter R. de Vries&quot; De serie MocroMaffia is een van de grote kanshebbers om de Televizierring te winnen dit jaar. RTL vindt dit feit wat ingewikkeld. Aan de ene kant omdat het een prachtige serie is die veel mensen leuk vinden, maar aan de andere kant omdat het verwijst naar een criminele organisatie die Peter R. de Vries afgelopen zomer heeft vermoord. We zijn trots op deze dramaserieRTL is natuurlijk ontzettend trots op deze spannende dramaserie, waar veel tijd, werk en geld in zit. Fans kijken al jaren uit naar de volgende seizoenen en het is dan ook een waar succes. In een statement geeft de zender aan het even af te wachten, maar dat ze zich niet zullen terugtrekken uit de wedstrijd. Bekijk de video van Shownieuws hierboven Bekijk ook Jinek gemist? Achmed Akkabi (Mocro Maffia) over Televizier-Ring-nominatie Bekijk deze video » Video: Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren Gouden Televizier-Gala Bekijk deze video »
TV :
RTL over nominatie MocroMaffia Televizier: "Lastig vanwege Peter R. de Vries"

We zijn trots op deze dramaserie
RTL is natuurlijk ontzettend trots op deze spannende dramaserie, waar veel tijd, werk en geld in zit. Fans kijken al jaren uit naar de volgende seizoenen en het is dan ook een waar succes. In een statement geeft de zender aan het even af te wachten, maar dat ze zich niet zullen terugtrekken uit de wedstrijd.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL over nominatie MocroMaffia Televizier: "Lastig vanwege Peter R. de Vries" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV