Chateau Meiland met coronagolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland met coronagolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland met coronagolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Drama bij Chateau Meiland: "Alledrie corona en Erica 'aan de dunne'" Bekijk deze video » Video: de Meilandjes gaan kanoën op Curaçao Bekijk deze video » Op vakantie in Curaçao gaat de familie Meiland op pad in een wiebelige kano en na afloop heerst er corona onder de Meilandjes. DrukHet huwelijk tussen Martien er Erica komt wederom onder druk te staan als ze samen moeten pedellen. En als ze dat hebben overleefd, ontploft de oven in het vakantiehuisje. CoronaToch lijkt de schade beperkt als ze terug in Nederland komen, maar dan blijft dat alle niet gevaccineerde gezinsleden corona hebben opgelopen. Erica en Martien hebben nergens last van - behalve dat ze weer nu voor de jonkies moeten zorgen. SoepMet een thermoskan soep proberen ze zwangere Maxime weer op de been te helpen. Ondertussen gaat het leven gewoon door; moet er niet nodig een vervolg komen op het succes van Martiens' biografie? Chateau Meiland: grote paniek in de auto tijdens wildexpeditie Bekijk deze video » Video: Martien Meiland geniet op surfboard in Chateau Meiland Bekijk deze video » Leuke beelden: Maxime Meiland en pasgeboren Vivé kijken naar Chateau Meiland Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op vakantie in Curaçao gaat de familie Meiland op pad in een wiebelige kano en na afloop heerst er corona onder de Meilandjes.

Druk
Het huwelijk tussen Martien er Erica komt wederom onder druk te staan als ze samen moeten pedellen. En als ze dat hebben overleefd, ontploft de oven in het vakantiehuisje.

Corona
Toch lijkt de schade beperkt als ze terug in Nederland komen, maar dan blijft dat alle niet gevaccineerde gezinsleden corona hebben opgelopen. Erica en Martien hebben nergens last van - behalve dat ze weer nu voor de jonkies moeten zorgen.

Soep
Met een thermoskan soep proberen ze zwangere Maxime weer op de been te helpen. Ondertussen gaat het leven gewoon door; moet er niet nodig een vervolg komen op het succes van Martiens' biografie?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland met coronagolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV