Derde, laatste seizoen Narcos: Mexico vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer

Derde, laatste seizoen Narcos: Mexico vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer

Over een kleine maand kun je genieten van het derde seizoen van de Netflix-serie Narcos: Mexico. Het slechte nieuws is alleen dat dit ook direct het laatste seizoen is van Narcos: Mexico. In deze reeks gaan nieuwe kartelleiders de strijd met elkaar aan om de macht te grijpen. Ambtenaren van de overheid spelen een dubieuze rol en journalisten doen er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen.

Het derde seizoen van Narcos: Mexico is vanaf 5 november te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer bekijken.

Derde, laatste seizoen <em>Narcos: Mexico</em> vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer Over een kleine maand kun je genieten van het derde seizoen van de Netflix-serie Narcos: Mexico. Het slechte nieuws is alleen dat dit ook direct het laatste seizoen is van Narcos: Mexico. In deze reeks gaan nieuwe kartelleiders de strijd met elkaar aan om de macht te grijpen. Ambtenaren van de overheid spelen een dubieuze rol en journalisten doen er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen. Het derde seizoen van Narcos: Mexico is vanaf 5 november te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer bekijken. Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon El Chapo ontsnapt kort na arrestatie Bekijk deze video » Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Derde, laatste seizoen Narcos: Mexico vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Derde, laatste seizoen Narcos: Mexico vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV