Thierry Baudet tijdens campagnebijeenkomst: "Klaar voor een eigen leger?" (video)

Thierry Baudet tijdens campagnebijeenkomst: "Klaar voor een eigen leger?" (video)

Tijdens een campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie heeft Thierry Baudet afgelopen maandag een opvallende uitspraak gedaan. Hij spreekt over de plannen voor onder andere een eigen leger.

Lees verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> tijdens campagnebijeenkomst: &quot;Klaar voor een eigen leger?&quot; (video) Tijdens een campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie heeft Thierry Baudet afgelopen maandag een opvallende uitspraak gedaan. Hij spreekt over de plannen voor onder andere een eigen leger. Lees verder onder de video. ForumlandHet is geen nieuws dat FvD-voorman Thierry Baudet plannen heeft voor het realiseren van een 'Forumland', met een eigen munt, eigen scholen en eigen ziekenhuizen. In juni van dit jaar sprak Baudet al over het 'Forumland voor gelijkgestemden'. Afgelopen maandag, tijdens een partijbijeenkomst in Cuijk ging Baudet nog een stapje verder. Hij test de plannen voor het aanwezige publiek. "Eigen scholen, eigen ziekenhuizen, eigen woningcorporaties, eigen leger?" Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge keert Thierry Baudet de rug toe tijdens Kamerdebat Bekijk deze video » Zien: Heeft Thierry Baudet cocaïne van de borsten van een vrouw gesnoven? Bekijk deze video » Zien: Emotionele Thierry Baudet geweigerd bij restaurants vanwege QR-code Bekijk deze video »

Forumland
Het is geen nieuws dat FvD-voorman Thierry Baudet plannen heeft voor het realiseren van een 'Forumland', met een eigen munt, eigen scholen en eigen ziekenhuizen. In juni van dit jaar sprak Baudet al over het 'Forumland voor gelijkgestemden'. Afgelopen maandag, tijdens een partijbijeenkomst in Cuijk ging Baudet nog een stapje verder. Hij test de plannen voor het aanwezige publiek. "Eigen scholen, eigen ziekenhuizen, eigen woningcorporaties, eigen leger?"

Bekijk de video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet tijdens campagnebijeenkomst: "Klaar voor een eigen leger?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV