Matthijs gaat door gemist? Chansonier Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts'

Matthijs gaat door gemist? Chansonier Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts'

De Nederlandse Dave is een ware vedette in Frankrijk. Bij hoge uitzondering is hij een keer in Nederland om bij Matthijs te praten over zijn leven.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 17 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em> gemist? Chansonier Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts' De Nederlandse Dave is een ware vedette in Frankrijk. Bij hoge uitzondering is hij een keer in Nederland om bij Matthijs te praten over zijn leven. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 17 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. ZingenEn als je dan bij Matthijs Gaat Door bent, dan moet er natuurlijk ook gezongen worden samen met de Sven Hammond Big Band. Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts', een nummer waar hij zelf bekend mee werd. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Video: Matthijs Gaat Door kondigt concert aan in de Ziggo Dome Bekijk deze video »
TV :
Matthijs gaat door gemist? Chansonier Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts'

Zingen
En als je dan bij Matthijs Gaat Door bent, dan moet er natuurlijk ook gezongen worden samen met de Sven Hammond Big Band. Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts', een nummer waar hij zelf bekend mee werd.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs gaat door gemist? Chansonier Dave zingt 'La Cigarette Qui Me Brûle Les Doigts' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV