Yvonne Keuls in Talkshow M over ontmoeting met Gemmetje: "Ik was een gevaar voor haar"

Yvonne Keuls in Talkshow M over ontmoeting met Gemmetje: "Ik was een gevaar voor haar"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Yvonne Keuls in <em>Talkshow M</em> over ontmoeting met <em>Gemmetje</em>: &quot;Ik was een gevaar voor haar&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Gemmetje, een meisje van 17 die in talloze tehuizen, pleeggezinnen en psychiatrische inrichtingen heeft gezeten totdat ze bij een opvangtehuis terechtkomt waar Yvonne werkt: "Ik was een gevaar voor haar. Ik was een vertegenwoordiger van de maatschappij die zij als vijand zag." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Yvonne Keuls in Talkshow M over ontmoeting met Gemmetje: "Ik was een gevaar voor haar"

Gemmetje, een meisje van 17 die in talloze tehuizen, pleeggezinnen en psychiatrische inrichtingen heeft gezeten totdat ze bij een opvangtehuis terechtkomt waar Yvonne werkt: "Ik was een gevaar voor haar. Ik was een vertegenwoordiger van de maatschappij die zij als vijand zag."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Keuls in Talkshow M over ontmoeting met Gemmetje: "Ik was een gevaar voor haar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV