Julia reageert op winnen finale K2 zoekt K3: "Blijdschap en onwennigheid"

Julia reageert op winnen finale K2 zoekt K3: "Blijdschap en onwennigheid"

De 19-jarige Julia Boschman heeft gisteravond de finale van de talentenjacht K2 zoekt K3 gewonnen. Vanaf nu zit Julia samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn in de populaire zanggroep. De winnares kan het zelf nog maar moeilijk geloven: "Heel veel blijdschap en onwennigheid."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Julia</em> reageert op winnen finale <em>K2 zoekt K3</em>: &quot;Blijdschap en onwennigheid&quot; De 19-jarige Julia Boschman heeft gisteravond de finale van de talentenjacht K2 zoekt K3 gewonnen. Vanaf nu zit Julia samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn in de populaire zanggroep. De winnares kan het zelf nog maar moeilijk geloven: "Heel veel blijdschap en onwennigheid." Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe singleNa afloop van de finale bracht het nieuwe drietal al meteen hun nieuwe single 'Waterval' ten gehore. De nieuwste K3-ster moet meteen serieus aan de bak. Volgend weekend staat ze samen met Hanne en Marthe voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Finale K2 zoekt K3: Julia, Hanne en Marthe swingen met 'Giddy-up-a-gogo' Bekijk deze video » Solo-optreden Julia in finale K2 zoekt K3: 'Loko Le' Bekijk deze video » Shownieuws: Gert Verhulst over 'niet diverse' K3 Bekijk deze video »
TV :
Julia reageert op winnen finale K2 zoekt K3: "Blijdschap en onwennigheid"

Nieuwe single
Na afloop van de finale bracht het nieuwe drietal al meteen hun nieuwe single 'Waterval' ten gehore. De nieuwste K3-ster moet meteen serieus aan de bak. Volgend weekend staat ze samen met Hanne en Marthe voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Julia reageert op winnen finale K2 zoekt K3: "Blijdschap en onwennigheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV