Zien: Bartho Braat keert terug als Sinterklaas in Goede Tijden, Slechte Tijden

Zien: Bartho Braat keert terug als Sinterklaas in Goede Tijden, Slechte Tijden

Zien: <em>Bartho Braat</em> keert terug als Sinterklaas in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> Ook dit jaar zal acteur Bartho Braat terugkeren als Sinterklaas in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. "Dat is altijd leuk. Het is een beetje thuiskomen", zegt Bartho over zijn Sinterklaasrol in Meerdijk. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment met Bartho over zijn rol op 5 december. Bekijk ook Reclamegrootheden kijken in Jinek terug naar hun meest iconische reclames Bekijk deze video » RTL Boulevard: Bartho Braat over gezondheid en rol als Sinterklaas Bekijk deze video »

Ook dit jaar zal acteur Bartho Braat terugkeren als Sinterklaas in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. "Dat is altijd leuk. Het is een beetje thuiskomen", zegt Bartho over zijn Sinterklaasrol in Meerdijk. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment met Bartho over zijn rol op 5 december.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bartho Braat keert terug als Sinterklaas in Goede Tijden, Slechte Tijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV