Jack Plooij teleurgesteld in Viaplay om Formule 1: 'Heb ballen, bel even gewoon'

Jack Plooij teleurgesteld in Viaplay om Formule 1: 'Heb ballen, bel even gewoon'

Naast Olav Mol maakt ook Jack Plooij niet de overstap naar Viaplay om Formule 1. En de verslaggever baalt behoorlijk van deze gang van zaken, zo vertelt hij bij de radioshow Veronica Inside. “Ik ben een beetje teleurgesteld in de mensheid, maar dat klinkt wel heel erg groot. Bel even gewoon, heb ballen, pak die telefoon en zeg: we gaan het anders doen. Jullie zijn het niet, veel plezier ermee. Kom op, wees een kerel.”

Bekijk de video van radioshow Veronica Inside met de reactie van Jack Plooij hieronder.

<em>Jack Plooij</em> teleurgesteld in Viaplay om Formule 1: 'Heb ballen, bel even gewoon' Naast Olav Mol maakt ook Jack Plooij niet de overstap naar Viaplay om Formule 1. En de verslaggever baalt behoorlijk van deze gang van zaken, zo vertelt hij bij de radioshow Veronica Inside. “Ik ben een beetje teleurgesteld in de mensheid, maar dat klinkt wel heel erg groot. Bel even gewoon, heb ballen, pak die telefoon en zeg: we gaan het anders doen. Jullie zijn het niet, veel plezier ermee. Kom op, wees een kerel.” Bekijk de video van radioshow Veronica Inside met de reactie van Jack Plooij hieronder. RTL Boulevard: Olav Mol verdwijnt na 30 jaar als vaste commentator Formule 1 Bekijk deze video » Olav Mol stopt op hoogtepunt: 'Met beetje geluk met een wereldtitel' (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jack Plooij teleurgesteld in Viaplay om Formule 1: 'Heb ballen, bel even gewoon' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV