Olav Mol stopt op hoogtepunt: 'Met beetje geluk met een wereldtitel' (video)

Olav Mol stopt op hoogtepunt: 'Met beetje geluk met een wereldtitel' (video)

Het ziet ernaar uit dat Olav Mol na 30 jaar stopt als commentator van de Formule 1-wedstrijden. De F1-rechten gaan naar Viaplay maar Olav verhuist niet mee.

Lees verder onder de video.

<em>Olav Mol</em> stopt op hoogtepunt: 'Met beetje geluk met een wereldtitel' (video) Het ziet ernaar uit dat Olav Mol na 30 jaar stopt als commentator van de Formule 1-wedstrijden. De F1-rechten gaan naar Viaplay maar Olav verhuist niet mee. Lees verder onder de video. Afscheid met wereldtitel Max Verstappen?Toch zit Mol niet bij de pakken neer en hij reageert nuchter bij Radio 538. “Als ik dan nog misschien een mazzeltje zou kunnen hebben, kan ik ook nog zeggen, dan niet helemaal vrijwillig, maar je stopt op je hoogtepunt. Want er zit een wereldtitel aan te komen met een beetje geluk. Maar dat gaan we de komende weken zien.” Wellicht wordt Max Verstappen binnenkort wereldkampioen. Bekijk de video van Radio 538 met de reactie van Olav Mol hierboven. HLF8: F1-presentator Olav Mol offert veel op voor zijn succes Bekijk deze video » RTL Boulevard: Olav Mol verdwijnt na 30 jaar als vaste commentator Formule 1 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afscheid met wereldtitel Max Verstappen?
Toch zit Mol niet bij de pakken neer en hij reageert nuchter bij Radio 538. “Als ik dan nog misschien een mazzeltje zou kunnen hebben, kan ik ook nog zeggen, dan niet helemaal vrijwillig, maar je stopt op je hoogtepunt. Want er zit een wereldtitel aan te komen met een beetje geluk. Maar dat gaan we de komende weken zien.” Wellicht wordt Max Verstappen binnenkort wereldkampioen.

Bekijk de video van Radio 538 met de reactie van Olav Mol hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV