Hanne Verbruggen over kersvers K3'tje: "Snel op mijn gemak bij Julia" (video)

Hanne Verbruggen over kersvers K3'tje: "Snel op mijn gemak bij Julia" (video)

Enkele weken na de finale van K2 zoekt K3 kunnen we op KIJK.nl genieten van de driedelige documentaireserie K3, een nieuw begin. De afleveringen verschijnen vandaag om 00.00 uur op KIJK.nl en volgen het nieuwe K3-lid Julia tijdens de eerste weken na de zangwedstrijd.

Babbelen
Bekijk hieronder een fragment van de docu waarin K3-lid Hanne Verbruggen vertelt dat Julia al echt een K3'tje is: "Ik voelde mij al snel op mijn gemak bij Julia." Hanne kan niet wachten om dingen te vragen aan Julia en lekker te babbelen.

De driedelige documentaireserie K3, een nieuw begin is vanaf woensdag 22 december gratis te zien op KIJK.nl.

<em>Hanne Verbruggen</em> over kersvers K3'tje: &quot;Snel op mijn gemak bij Julia&quot; (video) Enkele weken na de finale van K2 zoekt K3 kunnen we op KIJK.nl genieten van de driedelige documentaireserie K3, een nieuw begin. De afleveringen verschijnen vandaag om 00.00 uur op KIJK.nl en volgen het nieuwe K3-lid Julia tijdens de eerste weken na de zangwedstrijd. BabbelenBekijk hieronder een fragment van de docu waarin K3-lid Hanne Verbruggen vertelt dat Julia al echt een K3'tje is: "Ik voelde mij al snel op mijn gemak bij Julia." Hanne kan niet wachten om dingen te vragen aan Julia en lekker te babbelen. De driedelige documentaireserie K3, een nieuw begin is vanaf woensdag 22 december gratis te zien op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Julia Boschman reageert op haar eerste weken als nieuw K3'tje Bekijk deze video » K3-lid Julia over eerste keer uiteten na K2 zoekt K3: "Alle mensen naar onze tafel" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV