Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik vrouwen in Slokje Te Veel: bekijk de promo

Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik vrouwen in Slokje Te Veel: bekijk de promo

Volgende weekt duikt Merel Westrik in een nieuw onderwerp, voor de LINDA.-special Slokje Te Veel onderzoekt ze alcoholgebruik onder vrouwen. Ze wil weten: wanneer is het te veel en wordt het een probleem? Onder anderen Roos Schlikker, Susan Smit en Anita Witzier doen hun verhaal. Ook Isa Hoes komt met ontboezemingen rond haar alcoholgebruik: "Als ik nou eens helemaal stop met alcohol, maar ik kan het gewoon niet!"

Bekijk de promo voor de special Slokje Te Veel hieronder.

De special Slokje Te Veel is donderdag 27 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je Slokje Te Veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik vrouwen in <em>Slokje Te Veel</em>: bekijk de promo Volgende weekt duikt Merel Westrik in een nieuw onderwerp, voor de LINDA.-special Slokje Te Veel onderzoekt ze alcoholgebruik onder vrouwen. Ze wil weten: wanneer is het te veel en wordt het een probleem? Onder anderen Roos Schlikker, Susan Smit en Anita Witzier doen hun verhaal. Ook Isa Hoes komt met ontboezemingen rond haar alcoholgebruik: "Als ik nou eens helemaal stop met alcohol, maar ik kan het gewoon niet!" Bekijk de promo voor de special Slokje Te Veel hieronder. De special Slokje Te Veel is donderdag 27 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je Slokje Te Veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. HLF8 gemist? Merel Westerik zwetend in het kruisverhoor Bekijk deze video » Docu Merel onderzoekt #FreeBritney donderdag te zien op Net5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik vrouwen in Slokje Te Veel: bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV