Video: Verbaasde Clarice Stenger reageert op verklaring John de Mol

Video: Verbaasde Clarice Stenger reageert op verklaring John de Mol

Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv

Eerder vanavond werd bekend dat er opnieuw een aangifte binnen is gekomen bij de politie over misbruik bij The Voice of Holland, dit keer zou het gaan om de al eerder genoemde regisseur van het programma. Clarice Stenger reageert in RTL Boulevard op de reactie van John de Mol over alle misstanden bij de talentenjacht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Verbaasde <em>Clarice Stenger</em> reageert op verklaring <em>John de Mol</em> Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv Eerder vanavond werd bekend dat er opnieuw een aangifte binnen is gekomen bij de politie over misbruik bij The Voice of Holland, dit keer zou het gaan om de al eerder genoemde regisseur van het programma. Clarice Stenger reageert in RTL Boulevard op de reactie van John de Mol over alle misstanden bij de talentenjacht. Tekst gaat verder onder de video. Verbaasd"Als je als slachtoffer in het strafrechtproces terecht komt, word je continu geconfronteerd met je verhaal en aangifte", aldus Clarice Stenger. Ze snapt goed dat slachtoffers moeite hebben met naar de politie stappen. Daarom is de advocate in RTL Boulevard ook enigszins verbaasd over de reactie van mediamagnaat John de Mol in de uitzending van BOOS. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Verbaasde Clarice Stenger reageert op verklaring John de Mol

Verbaasd
"Als je als slachtoffer in het strafrechtproces terecht komt, word je continu geconfronteerd met je verhaal en aangifte", aldus Clarice Stenger. Ze snapt goed dat slachtoffers moeite hebben met naar de politie stappen. Daarom is de advocate in RTL Boulevard ook enigszins verbaasd over de reactie van mediamagnaat John de Mol in de uitzending van BOOS.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Verbaasde Clarice Stenger reageert op verklaring John de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV