Video: ook in het buitenland is The Voice-schandaal het nieuws van de dag

Video: ook in het buitenland is The Voice-schandaal het nieuws van de dag

Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv

Video: ook in het buitenland is <em>The Voice</em>-schandaal het nieuws van de dag Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv Niet alleen hier heeft iedereen het over The Voice of Holland, ook in het buitenland wordt er veel aandacht aan besteedt. In Belgie is het vanochtend overal voorpagina nieuws en ook in Duitsland besteden de nieuwsrubrieken er aandacht aan, maar dan vooral aan familie De Mol want die kennen ze daar ook maar al te goed. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Video: ook in het buitenland is The Voice-schandaal het nieuws van de dag

Niet alleen hier heeft iedereen het over The Voice of Holland, ook in het buitenland wordt er veel aandacht aan besteedt. In Belgie is het vanochtend overal voorpagina nieuws en ook in Duitsland besteden de nieuwsrubrieken er aandacht aan, maar dan vooral aan familie De Mol want die kennen ze daar ook maar al te goed.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: ook in het buitenland is The Voice-schandaal het nieuws van de dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV