Wim Kieft in VI Vandaag: "Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven"

Wim Kieft in VI Vandaag: "Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Na de schokkende onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Ali B laten steeds meer mensen de 'nationale Knuffelmarokkaan' als een blok vallen. De rapper is te veel in zichzelf gaan geloven, Wim Kieft vertelt in VI Vandaag waar het precies fout is gegaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wim Kieft</em> in <em>VI Vandaag</em>: &quot;Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na de schokkende onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Ali B laten steeds meer mensen de 'nationale Knuffelmarokkaan' als een blok vallen. De rapper is te veel in zichzelf gaan geloven, Wim Kieft vertelt in VI Vandaag waar het precies fout is gegaan. Tekst gaat verder onder de video. De Ali B-methodeVolgens Kieft is het bij Ali B allemaal begonnen bij het publiceren van het boek 'De Ali B-methode'. "Als mensen echt in zichzelf gaan geloven en het gaat fout, dan is dat vermakelijk. In dit geval is het natuurlijk diep triest", aldus Wim Kieft. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen velt keihard oordeel over Lago di Beau: "Ik vind het verschrikkelijk" Bekijk deze video » VI Vandaag gemist? René van der Gijp moet lachen om verwarde Harry Mens Bekijk deze video » Johan Derksen wordt vergeleken met Gordon: "Moet ik met kinderen met Down de duinen in?" Bekijk deze video » Wierd Duk over conflict met Rusland: "Hoeft maar één dronken Rus op knop te drukken" Bekijk deze video » Heeft Wim Kieft zich voorbereid op VI Vandaag? "Nee joh, flikker op zeg" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Ali B-methode
Volgens Kieft is het bij Ali B allemaal begonnen bij het publiceren van het boek 'De Ali B-methode'. "Als mensen echt in zichzelf gaan geloven en het gaat fout, dan is dat vermakelijk. In dit geval is het natuurlijk diep triest", aldus Wim Kieft.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft in VI Vandaag: "Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV