Volg je me nog? vanaf 10 februari te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Volg je me nog? vanaf 10 februari te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Vanaf 10 februari kun je bij RTL 4 kijken naar de gloednieuwe panelshow Volg je me nog? Tijl Beckand en Nynke de Jong zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan.

Lees verder onder de video.

<em>Volg je me nog?</em> vanaf 10 februari te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Vanaf 10 februari kun je bij RTL 4 kijken naar de gloednieuwe panelshow Volg je me nog? Tijl Beckand en Nynke de Jong zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan. Lees verder onder de video. Wie wint de Gouden Duim?De teamcaptains strijden elke week met twee BN’ers in hun team in verschillende spellen om de meeste likes. Ze duiken in de onlinewereld, hun eigen social media-accounts en die van anderen, om bijvoorbeeld te ontdekken of ze hun online vrienden ook in levenden lijve zouden herkennen. En weten ze welke bekende ster een bepaalde video heeft gepost? Het team dat de meeste likes bij elkaar speelt wint de Gouden Duim? Bekijk de eerste beelden van Volg je me nog? in de video hierboven. De nieuwe panelshow Volg je me nog? is vanaf donderdag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Volg je me nog? terugkijken bij Gids.tv. Chantals Pyjama Party: Ruben Nicolai dolgelukkig tussen twee vrouwen in bed Bekijk deze video » The Masked Singer: Ruben Nicolai en Biggetje laten soepele moves zien Bekijk deze video »
TV :
Volg je me nog? vanaf 10 februari te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Wie wint de Gouden Duim?
De teamcaptains strijden elke week met twee BN’ers in hun team in verschillende spellen om de meeste likes. Ze duiken in de onlinewereld, hun eigen social media-accounts en die van anderen, om bijvoorbeeld te ontdekken of ze hun online vrienden ook in levenden lijve zouden herkennen. En weten ze welke bekende ster een bepaalde video heeft gepost? Het team dat de meeste likes bij elkaar speelt wint de Gouden Duim?

Bekijk de eerste beelden van Volg je me nog? in de video hierboven.

De nieuwe panelshow Volg je me nog? is vanaf donderdag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Volg je me nog? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV