Beau: Wouter de Winther over de rol van MH17 tijdens bezoek Rutte aan Oekraïne

Beau: Wouter de Winther over de rol van MH17 tijdens bezoek Rutte aan Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Premier Mark Rutte brengt een bezoek aan Oekraïne. Wouter de Winther vertelt bij Beau meer over dit bezoek, dat voornamelijk gaat over de oplopende spanningen met Rusland. Maar De Winther vertelt ook meer over welke rol de MH17-aanslag speelt bij de ontmoeting van de regeringsleiders van Nederland en Oekraïne.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Wouter de Winther over de rol van MH17 tijdens bezoek Rutte aan Oekraïne Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Premier Mark Rutte brengt een bezoek aan Oekraïne. Wouter de Winther vertelt bij Beau meer over dit bezoek, dat voornamelijk gaat over de oplopende spanningen met Rusland. Maar De Winther vertelt ook meer over welke rol de MH17-aanslag speelt bij de ontmoeting van de regeringsleiders van Nederland en Oekraïne. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Wouter de Winther over de rol van MH17 tijdens bezoek Rutte aan Oekraïne

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV