Jinek gemist? Albert Verlinde reageert op kritiek 6 Inside

Jinek gemist? Albert Verlinde reageert op kritiek 6 Inside

Jinek gemist? Albert Verlinde reageert op kritiek 6 Inside Albert Verlinde reageert bij Jinek op de kritiek op zijn SBS6-programma 6 Inside, dat hij op werkdagen samen met Jan Versteegh presenteert. Het Parool schreef gisteren over de tegenvallende kijkcijfers: "Het is de ultieme straf voor de roddelaar, niemand die nog naar je geroddel luistert". Wat doen zulke opmerkingen met Verlinde? Jinek gemist? Erland Galjaard reageert op het programma 6Inside Bekijk deze video »
TV :

Albert Verlinde reageert bij Jinek op de kritiek op zijn SBS6-programma 6 Inside, dat hij op werkdagen samen met Jan Versteegh presenteert.

Het Parool schreef gisteren over de tegenvallende kijkcijfers: "Het is de ultieme straf voor de roddelaar, niemand die nog naar je geroddel luistert". Wat doen zulke opmerkingen met Verlinde?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Albert Verlinde reageert op kritiek 6 Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: gemist, albert verlinde, kijkcijfers, verlinde, kritiek, jan versteegh, jinek, 6inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.