Zien: Renze Klamer krijgt eigen talkshow bij RTL 4: "Veel energie en vertrouwen" (video)

Zien: Renze Klamer krijgt eigen talkshow bij RTL 4: "Veel energie en vertrouwen" (video)

RTL is weer een gezicht rijker: niemand minder dan Renze Klamer komt het team versterken. Vandaag, dinsdag 22 maart, maakt RTL bekend dat de presentator een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf en met een eigen talkshow komt. Bekijk Renze's reactie in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Renze Klamer</em> krijgt eigen talkshow bij RTL 4: &quot;Veel energie en vertrouwen&quot; (video) RTL is weer een gezicht rijker: niemand minder dan Renze Klamer komt het team versterken. Vandaag, dinsdag 22 maart, maakt RTL bekend dat de presentator een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf en met een eigen talkshow komt. Bekijk Renze's reactie in de video hieronder. Lees verder onder de video. Eigen talkshowVanaf augustus is Renze, die in de zomer van 2021 samen met Fidan ontslagen werd bij De Vooravond, voor het eerst te zien in zijn eigen late night talkshow. De dagelijkse talkshow is de hele maand augustus elke werkdag te zien bij RTL 4. Hiermee verstevigt RTL de programmering op de late avond en wordt het late night team, dat al bestaat uit Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan, uitgebreid: "Na een paar goede gesprekken met Peter van der Vorst weet ik zeker dat RTL dé plek is waar ik mijn carrière voort wil zetten. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik de kans krijg om weer een talkshow te gaan maken. Daarnaast is er ook alle ruimte om als presentator en maker andere programma’s te ontwikkelen. Dat samen zorgt ervoor dat ik met veel energie en vertrouwen aan dit nieuwe avontuur ga beginnen!” De talkshow met Renze Klamer zal in augustus 2022 te zien zijn bij RTL 4. Bekijk ook Humberto: Frank Evenblij reageert op Vooravond-ontslag Fidan Ekiz & Renze Klamer Bekijk deze video » Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij De Vooravond Bekijk deze video » Renze Klamer over toekomstplannen: "Omroep Zeeland ga ik absoluut niet doen" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Renze Klamer krijgt eigen talkshow bij RTL 4: "Veel energie en vertrouwen" (video)

Eigen talkshow
Vanaf augustus is Renze, die in de zomer van 2021 samen met Fidan ontslagen werd bij De Vooravond, voor het eerst te zien in zijn eigen late night talkshow. De dagelijkse talkshow is de hele maand augustus elke werkdag te zien bij RTL 4. Hiermee verstevigt RTL de programmering op de late avond en wordt het late night team, dat al bestaat uit Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan, uitgebreid: "Na een paar goede gesprekken met Peter van der Vorst weet ik zeker dat RTL dé plek is waar ik mijn carrière voort wil zetten. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik de kans krijg om weer een talkshow te gaan maken. Daarnaast is er ook alle ruimte om als presentator en maker andere programma’s te ontwikkelen. Dat samen zorgt ervoor dat ik met veel energie en vertrouwen aan dit nieuwe avontuur ga beginnen!”

De talkshow met Renze Klamer zal in augustus 2022 te zien zijn bij RTL 4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Renze Klamer krijgt eigen talkshow bij RTL 4: "Veel energie en vertrouwen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV