Video: Radiomaker Ruud de Wild reageert op transfergerucht NPO 3FM

Video: Radiomaker Ruud de Wild reageert op transfergerucht NPO 3FM

Video: Radiomaker <em>Ruud de Wild</em> reageert op <em>transfergerucht</em> NPO 3FM De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren, Ruud de Wild zou namelijk van radiostation verhuizen. De radiomaker gaat van 2 naar 3FM verhuizen, om samen met andere mensen van naam, de zender te redden. Bij De Telegraaf reageert Ruud de Wild op de transfergeruchten. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Ruud de Wild openhartig in Lago di Beau: "Heel bang geweest om dood te gaan" Bekijk deze video » Johnny de Mol over situatie Jeroen Rietbergen: "Linda voelt nog veel schaamte" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Radiomaker Ruud de Wild reageert op transfergerucht NPO 3FM

De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren, Ruud de Wild zou namelijk van radiostation verhuizen. De radiomaker gaat van 2 naar 3FM verhuizen, om samen met andere mensen van naam, de zender te redden. Bij De Telegraaf reageert Ruud de Wild op de transfergeruchten.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Radiomaker Ruud de Wild reageert op transfergerucht NPO 3FM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV