Monica en Kaj over Temptation Island: Love or Leave 2022: 'Het is zeker spannend'

Monica en Kaj over Temptation Island: Love or Leave 2022: 'Het is zeker spannend'

Maandag 25 april 2022 om 13:41

Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels lichten alvast een heel klein tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vanaf 28 april gaan koppels hun relatie weer op de proef stellen op een tropische locatie met allemaal aantrekkelijke vrijgezellen om zich heen. Het is de grote vraag voor hoeveel spanning en sensatie de relatietest deze keer gaat zorgen. "Het is zeker spannend", aldus Kaj.

Bekijk het interview over Temptation Island: Love or Leave in de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

Monica en Kaj over <em>Temptation Island: Love or Leave 2022</em>: 'Het is zeker spannend' Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels lichten alvast een heel klein tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vanaf 28 april gaan koppels hun relatie weer op de proef stellen op een tropische locatie met allemaal aantrekkelijke vrijgezellen om zich heen. Het is de grote vraag voor hoeveel spanning en sensatie de relatietest deze keer gaat zorgen. "Het is zeker spannend", aldus Kaj. Bekijk het interview over Temptation Island: Love or Leave in de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland.
Temptation Island :

Actuele video's

Meer actuele video's