RTL Boulevard: weinig bekend over doodsoorzaak Henny Vrienten

RTL Boulevard: weinig bekend over doodsoorzaak Henny Vrienten

Henny Vrienten is op 73-jarige leeftijd overleden. De frontman van Doe Maar is voor menig meisje in de 80e jaren een idool. Zijn overlijden komt als een schok bij velen. Het was bekend dat hij ziek was, maar over de doodsoorzaak is niets bekend. Zijn familie vraagt om rust en privacy.

<em>RTL Boulevard</em>: weinig bekend over doodsoorzaak <em>Henny Vrienten</em> Henny Vrienten is op 73-jarige leeftijd overleden. De frontman van Doe Maar is voor menig meisje in de 80e jaren een idool. Zijn overlijden komt als een schok bij velen. Het was bekend dat hij ziek was, maar over de doodsoorzaak is niets bekend. Zijn familie vraagt om rust en privacy. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Advocaat Jeroen Rietbergen in zaak The Voice: "Hij wordt vals beschuldigd" (video) Bekijk deze video » Video: Leco van Zadelhoff bespreekt wat je niet moet doen als je grijs haar wil maskeren Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Oranjes gaan na alle kritiek éxtra hun best doen tijdens Koningsdag' Bekijk deze video » Barry Atsma opent eigen sport- en spelhal: "Heel lang naar uitgekeken" (video) Bekijk deze video » Enzo Knol over geeft uitleg over opgehaald geld voor Oekraïne: "Was even radiostilte" (video) Bekijk deze video » Aran Bade in RTL Boulevard: 'Meilandjes zijn beter in wijnen dan in huizen verkopen' Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: weinig bekend over doodsoorzaak Henny Vrienten

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: weinig bekend over doodsoorzaak Henny Vrienten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV