Henny Vrienten (73) overleden: bekijk zijn hit 32 Jaar met Doe Maar

Henny Vrienten (73) overleden: bekijk zijn hit 32 Jaar met Doe Maar

Henny Vrienten is op 73-jarige leeftijd overleden, zo meldt Mojo. Er is niet bekendgemaakt waaraan de zanger is overleden, de uitvaart vindt in besloten kring plaats. Verder worden er geen mededelingen gedaan door de nabestaanden.

Vrienten bekend met Doe Maar maar ook als solo-artiest
Vrienten werd in de jaren ’80 bekend in heel Nederland met zijn band Doe Maar. Ze scoorden meerdere megahits, zoals Is dit alles, De bom en Doris Day. De muzikant bracht ook solo verschillende platen uit en werkte samen met onder anderen Herman Brood, George Kooijmans en Boudewijn de Groot.

Bekijk de hit van Doe Maar 32 Jaar (Sinds 1 dag of 2) uit 1983 in de video hieronder.

Henny Vrienten (73) overleden: bekijk zijn hit <em>32 Jaar</em> met Doe Maar Henny Vrienten is op 73-jarige leeftijd overleden, zo meldt Mojo. Er is niet bekendgemaakt waaraan de zanger is overleden, de uitvaart vindt in besloten kring plaats. Verder worden er geen mededelingen gedaan door de nabestaanden. Vrienten bekend met Doe Maar maar ook als solo-artiestVrienten werd in de jaren ’80 bekend in heel Nederland met zijn band Doe Maar. Ze scoorden meerdere megahits, zoals Is dit alles, De bom en Doris Day. De muzikant bracht ook solo verschillende platen uit en werkte samen met onder anderen Herman Brood, George Kooijmans en Boudewijn de Groot. Bekijk de hit van Doe Maar 32 Jaar (Sinds 1 dag of 2) uit 1983 in de video hieronder. On Stage: Henny Vrienten is het eens met Hang Youth: ‘Leg de Zuidas in de as’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Henny Vrienten (73) overleden: bekijk zijn hit 32 Jaar met Doe Maar

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV