Zien: Rachel Hazes en Royce de Vries eisen duidelijkheid van Roxeanne Hazes

Zien: Rachel Hazes en Royce de Vries eisen duidelijkheid van Roxeanne Hazes

De ruzie tussen Rachel Hazes en dochter Roxeanne lijkt een nieuw dieptepunt te hebben bereikt. De weduwe van André Hazes heeft bij de rechtbank van Amsterdam gevraagd of ze haar dochter in de rechtbank willen horen vanwege 'langlopende geschillen'. Clarice Stenger reageert in RTL Boulevard op de rechtszaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rachel Hazes</em> en <em>Royce de Vries</em> eisen duidelijkheid van <em>Roxeanne Hazes</em> De ruzie tussen Rachel Hazes en dochter Roxeanne lijkt een nieuw dieptepunt te hebben bereikt. De weduwe van André Hazes heeft bij de rechtbank van Amsterdam gevraagd of ze haar dochter in de rechtbank willen horen vanwege 'langlopende geschillen'. Clarice Stenger reageert in RTL Boulevard op de rechtszaak. Tekst gaat verder onder de video. Botsing in rechtbankRoxeanne was zelf niet bij de zitting in Amsterdam aanwezig. Wel legde ze een verklaring af. Drie jaar geleden kregen moeder en dochter een conflict, nadat Roxeanne door haar moeder werd ontslagen bij Melvin Produkties. Volgens Clarice Stenger kan Roxeanne alsnog als getuige worden opgeroepen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Rachel Hazes en Royce de Vries eisen duidelijkheid van Roxeanne Hazes

Botsing in rechtbank
Roxeanne was zelf niet bij de zitting in Amsterdam aanwezig. Wel legde ze een verklaring af. Drie jaar geleden kregen moeder en dochter een conflict, nadat Roxeanne door haar moeder werd ontslagen bij Melvin Produkties. Volgens Clarice Stenger kan Roxeanne alsnog als getuige worden opgeroepen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV