Bram Moszkowicz reageert op beschuldiging Johnny de Mol: "Van mij hoeft hij niet weg"

Bram Moszkowicz reageert op beschuldiging Johnny de Mol: "Van mij hoeft hij niet weg"

Woensdag 27 april 2022 om 12:05

Johnny de Mol stopt voorlopig met het presenteren van zijn talkshow HLF8. Deze week zijn er opnieuw beschuldigingen tegen de talkshowhost ingediend, het zou gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bram Moszkowicz reageert bij Shownieuws op de nieuwe beschuldigingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bram Moszkowicz</em> reageert op beschuldiging <em>Johnny de Mol</em>: &quot;Van mij hoeft hij niet weg&quot; Johnny de Mol stopt voorlopig met het presenteren van zijn talkshow HLF8. Deze week zijn er opnieuw beschuldigingen tegen de talkshowhost ingediend, het zou gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bram Moszkowicz reageert bij Shownieuws op de nieuwe beschuldigingen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie MoszkowiczDe Mol komt tot zijn beslissing nadat er eerder deze week bij zijn advocaat een brief binnenkwam, waarin een stichting tegen seksueel misbruikt opheldering eist over een voorval dat zich enkele jaren geleden zou hebben plaatsgevonden. Volgens Moszkowicz is Johnny onschuldig tot het tegendeel bewezen is: "Voor mij hoeft hij niet weg van televisie." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Peggy Vrijens in Op1 over Johnny de Mol: "Onschuldig tot het tegendeel bewezen is" Bekijk deze video »
TV :

Reactie Moszkowicz
De Mol komt tot zijn beslissing nadat er eerder deze week bij zijn advocaat een brief binnenkwam, waarin een stichting tegen seksueel misbruikt opheldering eist over een voorval dat zich enkele jaren geleden zou hebben plaatsgevonden. Volgens Moszkowicz is Johnny onschuldig tot het tegendeel bewezen is: "Voor mij hoeft hij niet weg van televisie."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's