Jinek gemist? Kroegbaas Robert ten Brink is klaar voor uitzinnige Koningsdag

Jinek gemist? Kroegbaas Robert ten Brink is klaar voor uitzinnige Koningsdag

Woensdag 27 april 2022 om 09:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Twee jaar lang moesten we het vieren op anderhalve meter, maar morgen is Koningsdag weer als vanouds. Robert ten Brink tapt morgen zijn biertjes bij Café Heuvel, bij Jinek blikt hij vooruit op de festiviteiten van morgen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Kroegbaas <em>Robert ten Brink</em> is klaar voor uitzinnige <em>Koningsdag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Twee jaar lang moesten we het vieren op anderhalve meter, maar morgen is Koningsdag weer als vanouds. Robert ten Brink tapt morgen zijn biertjes bij Café Heuvel, bij Jinek blikt hij vooruit op de festiviteiten van morgen. Tekst gaat verder onder de video. Kroegbaas Robert ten BrinkNaast presentator is Robert ten Brink ook kroegbaas van Café Heuvel in Amsterdam. Hij kijkt enorm uit naar een Koningsdag zonder maatregelen: "Dit zijn de dagen waar het hele Café naar toe leeft. We zijn al weken bezig met voorbereiden." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Kroegbaas Robert ten Brink is klaar voor uitzinnige Koningsdag

Kroegbaas Robert ten Brink
Naast presentator is Robert ten Brink ook kroegbaas van Café Heuvel in Amsterdam. Hij kijkt enorm uit naar een Koningsdag zonder maatregelen: "Dit zijn de dagen waar het hele Café naar toe leeft. We zijn al weken bezig met voorbereiden."

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's