Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag

Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag

Woensdag 27 april 2022 om 12:49

Na twee jaar corona-Koningsdag viert de koninklijke familie dit jaar weer Koningsdag 'oude stijl'. Het feest speelt zich dit jaar af in Maastricht, de koninklijke familie start om 11 uur aan hun wandelroute naar het Vrijthof.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Koninklijke familie</em> bezoekt Maastricht op <em>Koningsdag</em> Na twee jaar corona-Koningsdag viert de koninklijke familie dit jaar weer Koningsdag 'oude stijl'. Het feest speelt zich dit jaar af in Maastricht, de koninklijke familie start om 11 uur aan hun wandelroute naar het Vrijthof. Tekst gaat verder onder de video. MaastrichtDe binnenstad van Maastricht zit al vroeg in de ochtend potdicht, mensen moeten vaak ver omlopen om een plek te kunnen vinden. Er is veel politie en handhaving aanwezig om te zorgen dat de festiviteiten goed verlopen. Volgens de gemeenten is er langs de route plek voor 23.000 mensen. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach: Wie weet het meest over ons koningshuis? Bekijk deze video » Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland Bekijk deze video »
Royals :

Maastricht
De binnenstad van Maastricht zit al vroeg in de ochtend potdicht, mensen moeten vaak ver omlopen om een plek te kunnen vinden. Er is veel politie en handhaving aanwezig om te zorgen dat de festiviteiten goed verlopen. Volgens de gemeenten is er langs de route plek voor 23.000 mensen.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's