Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen

Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Rapper Snelle zit bij Jinek om meer te vertellen over Vrienden Van Amstel Live, de show waarmee hij en veel andere artiesten momenteel in Ahoy staan. Dat is nogal wat voor Snelle, want hij bekent dat er twee dingen zijn waar hij altijd zenuwachtig voor is: talkshows en liedjes van andere mensen zingen. Ook vertelt de rapper dat hij ook optreden als een volkszanger wel ziet zitten…

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Rapper Snelle zit bij Jinek om meer te vertellen over Vrienden Van Amstel Live, de show waarmee hij en veel andere artiesten momenteel in Ahoy staan. Dat is nogal wat voor Snelle, want hij bekent dat er twee dingen zijn waar hij altijd zenuwachtig voor is: talkshows en liedjes van andere mensen zingen. Ook vertelt de rapper dat hij ook optreden als een volkszanger wel ziet zitten… Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert Bekijk deze video » Jinek: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen Bekijk deze video » Jinek: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’ Bekijk deze video » Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live Bekijk deze video » Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer Bekijk deze video » Jinek: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV