Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen

Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen

Vrijdag 29 april 2022 om 09:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Rapper Snelle zit bij Jinek om meer te vertellen over Vrienden Van Amstel Live, de show waarmee hij en veel andere artiesten momenteel in Ahoy staan. Dat is nogal wat voor Snelle, want hij bekent dat er twee dingen zijn waar hij altijd zenuwachtig voor is: talkshows en liedjes van andere mensen zingen. Ook vertelt de rapper dat hij ook optreden als een volkszanger wel ziet zitten…

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Rapper Snelle zit bij Jinek om meer te vertellen over Vrienden Van Amstel Live, de show waarmee hij en veel andere artiesten momenteel in Ahoy staan. Dat is nogal wat voor Snelle, want hij bekent dat er twee dingen zijn waar hij altijd zenuwachtig voor is: talkshows en liedjes van andere mensen zingen. Ook vertelt de rapper dat hij ook optreden als een volkszanger wel ziet zitten… Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen

Actuele video's

Meer actuele video's