Jinek: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’

Jinek: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’

Vrijdag 29 april 2022 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Danny Vera en Spike van DI-RECT hebben nu een hele goede band, maar dat is niet altijd zo geweest. Een barbecue bij Barry Hay heeft wonderen gedaan, zo vertelt Vera bij Jinek. “Volgens mij dacht hij: dat is die irritante gast van VI. En ik dacht: dat is dat drukke ventje van DI-RECT. En toen zaten we aan de bar van Bar en toen hadden we een bromance.”

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Danny Vera en Spike van DI-RECT hebben nu een hele goede band, maar dat is niet altijd zo geweest. Een barbecue bij Barry Hay heeft wonderen gedaan, zo vertelt Vera bij Jinek. “Volgens mij dacht hij: dat is die irritante gast van VI. En ik dacht: dat is dat drukke ventje van DI-RECT. En toen zaten we aan de bar van Bar en toen hadden we een bromance.” Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’

Actuele video's

Meer actuele video's