Hélène Hendriks ontvangt ernstig dreigement: "Ik laat me absoluut niet de mond snoeren"

Hélène Hendriks ontvangt ernstig dreigement: "Ik laat me absoluut niet de mond snoeren"

Vrijdag 29 april 2022 om 20:57

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 29 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag is het doek definitief gevallen voor Vandaag Inside. Het programma raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen had verteld een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Hélène Hendriks vertelt in HLF8 dat ze stevige bedreigingen heeft ontvangen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hélène Hendriks</em> ontvangt <em>ernstig dreigement</em>: &quot;Ik laat me absoluut niet de mond snoeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 29 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is het doek definitief gevallen voor Vandaag Inside. Het programma raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen had verteld een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Hélène Hendriks vertelt in HLF8 dat ze stevige bedreigingen heeft ontvangen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Hélène"Ik zal niet teveel mijn mening geven, dat is eigenlijk op last van de politie. Er ligt een stevig dreigement en ze hebben mij dringend advies gegeven om mezelf afzijdig te houden. Ik laat me absoluut niet de mond snoeren, maar ik denk dat ik soms even verstandig moet zijn", aldus Hélène Hendriks. Bekijk de beelden van HLF8 in de video van de Telegraaf hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Reactie Hélène
"Ik zal niet teveel mijn mening geven, dat is eigenlijk op last van de politie. Er ligt een stevig dreigement en ze hebben mij dringend advies gegeven om mezelf afzijdig te houden. Ik laat me absoluut niet de mond snoeren, maar ik denk dat ik soms even verstandig moet zijn", aldus Hélène Hendriks.

Bekijk de beelden van HLF8 in de video van de Telegraaf hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's