Frans Duijts in Shownieuws over ziekenhuisopname: 'Inmiddels weer topfit' (video)

Frans Duijts in Shownieuws over ziekenhuisopname: 'Inmiddels weer topfit' (video)

Frans Duijts in <em>Shownieuws</em> over ziekenhuisopname: 'Inmiddels weer topfit' (video) Frans Duijts belandt eerder deze maand in het ziekenhuis met luchtwegproblemen, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Inmiddels gaat het stukken beter met de zanger en mag hij gelijk weer volop aan de bak. Hij heeft namelijk een nieuwe single. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis over uitslag hersenscan: "Doktertje blij, Petertje blij" (video) Bekijk deze video » S10 vertrokken naar Italië voor Songfestival: "Lang naar uitgekeken" (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frans Duijts belandt eerder deze maand in het ziekenhuis met luchtwegproblemen, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Inmiddels gaat het stukken beter met de zanger en mag hij gelijk weer volop aan de bak. Hij heeft namelijk een nieuwe single.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frans Duijts in Shownieuws over ziekenhuisopname: 'Inmiddels weer topfit' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV