Songfestival: Lovende reacties na eerste repetitie S10 (RTL Boulevard)

Songfestival: Lovende reacties na eerste repetitie S10 (RTL Boulevard)

Zaterdag was het dan eindelijk zover: De Nederlandse inzending voor het Songfestival, S10, mocht voor het eerst het grote podium in Turijn betreden voor een repetitie. De reacties logen er niet om.

<em>Songfestival</em>: Lovende reacties na eerste repetitie <em>S10</em> (RTL Boulevard) Zaterdag was het dan eindelijk zover: De Nederlandse inzending voor het Songfestival, S10, mocht voor het eerst het grote podium in Turijn betreden voor een repetitie. De reacties logen er niet om. SfeerbeeldenDe pers is niet perse welkom bij die eerste repetities dus zijn er heel weinig beelden dus heel weinig sfeerbeelden van de repetitie van S10. Volgens Aran Bade komt dat door de deal met TikTok: "Ik vind dat echt niet kunnen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Volg alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? Zangeres S10 vertrokken naar Turijn voor Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Zien: Zangeres S10 onthult haar outfit voor het Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: Lovende reacties na eerste repetitie S10 (RTL Boulevard)

Sfeerbeelden
De pers is niet perse welkom bij die eerste repetities dus zijn er heel weinig beelden dus heel weinig sfeerbeelden van de repetitie van S10. Volgens Aran Bade komt dat door de deal met TikTok: "Ik vind dat echt niet kunnen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Volg alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's