Liz en Demi graven 25 kilo rijst op in Million Dollar Island (video)

Liz en Demi graven 25 kilo rijst op in Million Dollar Island (video)

Zondag 1 mei 2022 om 12:58

Liz en Demi hebben dit met hun groepje goed verborgen weten te houden. De zak rijst van 25 kilo ligt onder hun bedje en wordt in de aflevering van vanavond (zondag 1 mei) opgegraven. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Liz en Demi graven 25 kilo rijst op in <em>Million Dollar Island</em> (video) Liz en Demi hebben dit met hun groepje goed verborgen weten te houden. De zak rijst van 25 kilo ligt onder hun bedje en wordt in de aflevering van vanavond (zondag 1 mei) opgegraven. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Robert-Jan in Million Dollar Island: ‘Zou dom zijn als ze mij niet laten spelen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's