Zien: Brandweer geeft passagiers op Schiphol water vanwege extreme drukte in meivakantie

Zien: Brandweer geeft passagiers op Schiphol water vanwege extreme drukte in meivakantie

Zondag 1 mei 2022 om 13:24

Door de meivakantie en het grote personeelstekort stonden er zondag 1 mei extreem lange rijen op Schiphol. Op de drukste momenten moesten passagiers zelfs buiten met hun koffers wachten. Daar deelde de brandweer water uit aan de wachtende passagiers. Bekijk de NOS-beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Brandweer geeft passagiers op Schiphol water vanwege extreme drukte in meivakantie Door de meivakantie en het grote personeelstekort stonden er zondag 1 mei extreem lange rijen op Schiphol. Op de drukste momenten moesten passagiers zelfs buiten met hun koffers wachten. Daar deelde de brandweer water uit aan de wachtende passagiers. Bekijk de NOS-beelden hieronder. Lees verder onder de video. Schiphol verwacht dat het maandag 2 mei nog drukker wordt dan vandaag. De luchthaven werkt daarom aan een aantal maatregelen om de drukte terug te dringen. Bekijk ook Op1 gemist? KLM annuleert dit weekend 75 vluchten vanwege drukte op Schiphol Bekijk deze video »

Schiphol verwacht dat het maandag 2 mei nog drukker wordt dan vandaag. De luchthaven werkt daarom aan een aantal maatregelen om de drukte terug te dringen.

Actuele video's

Meer actuele video's