Seizoen 1 Chateau Meiland vervangt Vandaag Inside bij SBS6: bekijk de trailer

Seizoen 1 Chateau Meiland vervangt Vandaag Inside bij SBS6: bekijk de trailer

Maandag 2 mei 2022 om 16:50

Aangezien Vandaag Inside is gestopt na de rel rond Johan Derksen, was er plek vrij op SBS6 om 21.30 uur. Dit is goed nieuws voor alle fans van Chateau Meiland, want vanaf vanavond kun je weer kijken naar het allereerste seizoen van de realityserie die de familie Meiland volgt.

Lees verder onder de video.

Seizoen 1 <em>Chateau Meiland</em> vervangt <em>Vandaag Inside</em> bij SBS6: bekijk de trailer Aangezien Vandaag Inside is gestopt na de rel rond Johan Derksen, was er plek vrij op SBS6 om 21.30 uur. Dit is goed nieuws voor alle fans van Chateau Meiland, want vanaf vanavond kun je weer kijken naar het allereerste seizoen van de realityserie die de familie Meiland volgt. Lees verder onder de video. Zie hoe de Meilandjes naar Frankrijk vertrokkenVanaf vanavond wordt elke werkdag Chateau Meiland weer uitgezonden, vanaf de eerste aflevering waarin de Meilandjes naar Frankrijk vertrekken om een kasteel op te knappen. Mocht je nostalgische gevoelens hebben en willen terugkijken, of ben je pas later ingestapt en heb je de eerste reeks van de serie nooit gezien? Dan is het zeker een goed plan om vanavond naar Chateau Meiland over te schakelen. Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven. Seizoen 1 van Chateau Meiland is vanaf 2 mei elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zie hoe de Meilandjes naar Frankrijk vertrokken
Vanaf vanavond wordt elke werkdag Chateau Meiland weer uitgezonden, vanaf de eerste aflevering waarin de Meilandjes naar Frankrijk vertrekken om een kasteel op te knappen. Mocht je nostalgische gevoelens hebben en willen terugkijken, of ben je pas later ingestapt en heb je de eerste reeks van de serie nooit gezien? Dan is het zeker een goed plan om vanavond naar Chateau Meiland over te schakelen.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven.

Seizoen 1 van Chateau Meiland is vanaf 2 mei elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's