Chateau Bijstand gemist? Meilandjes geven bijstandswoning een makeover

Chateau Bijstand gemist? Meilandjes geven bijstandswoning een makeover

Maandag 2 mei 2022 om 22:16

Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 2 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Bijstand</em> gemist? <em>Meilandjes</em> geven bijstandswoning een makeover Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 2 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv. De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. De Meilandjes zijn de kleuren van hun bijstandswoning zat en besluiten dat het tijd is voor een grondige makeover. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. De Meilandjes zijn de kleuren van hun bijstandswoning zat en besluiten dat het tijd is voor een grondige makeover.

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's