Chateau Bijstand gemist? Meilandjes geven bijstandswoning een makeover

Chateau Bijstand gemist? Meilandjes geven bijstandswoning een makeover

Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 2 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Bijstand</em> gemist? <em>Meilandjes</em> geven bijstandswoning een makeover Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 2 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv. De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. De Meilandjes zijn de kleuren van hun bijstandswoning zat en besluiten dat het tijd is voor een grondige makeover. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk Bekijk deze video » Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. De Meilandjes zijn de kleuren van hun bijstandswoning zat en besluiten dat het tijd is voor een grondige makeover.

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Bijstand gemist? Meilandjes geven bijstandswoning een makeover of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV