Merel Westrik brult van het lachen in 10 voor Taal (video)

Merel Westrik brult van het lachen in 10 voor Taal (video)

Dinsdag 3 mei 2022 om 15:37

Vanavond zien we de derde aflevering van een nieuw seizoen 10 voor Taal. Bekijk hieronder een fragment met o.a. Merel Westrik aan de desk.

Lees verder onder de video.

Merel Westrik brult van het lachen in <em>10 voor Taal</em> (video) Vanavond zien we de derde aflevering van een nieuw seizoen 10 voor Taal. Bekijk hieronder een fragment met o.a. Merel Westrik aan de desk. Lees verder onder de video. JanlulIn het nieuwe seizoen zien we weer strijdlustige BN'ers voorbijkomen zoals Merel. De presentatrice kan haar lach niet inhouden tijdens de foto ronde. Ook Jim Bakkum giert het uit. Bekijk de video hierboven. Het nieuwe seizoen is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bert van Leeuwen wordt uitgelachen om antwoord in 10 voor Taal (video) Bekijk deze video »

Janlul
In het nieuwe seizoen zien we weer strijdlustige BN'ers voorbijkomen zoals Merel. De presentatrice kan haar lach niet inhouden tijdens de foto ronde. Ook Jim Bakkum giert het uit. Bekijk de video hierboven.

Het nieuwe seizoen is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's