Laat Bachelor Thomas van der Vlugt hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video)

Laat Bachelor Thomas van der Vlugt hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video)

Laat Bachelor <em>Thomas van der Vlugt</em> hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video) Eindelijk heeft Bachelor Thomas van der Vlugt zijn keuze gemaakt. De Stuk TV-ster heeft zijn hart tijdens de opnames verloren aan de 26-jarige Merel Beks. Morgen zien we op Videoland de Bachelor-reünie en horen we of het stel nog steeds bij elkaar is of niet. InstagrampostMerel deelde eerder een bijzondere Instagrampost (zie hieronder) en verslaggever Jordi Versteegden doet er alles aan om iets uit Thomas te trekken, maar de heren houden hun lippen stijf op elkaar. Toch zien we glimmende oogjes bij Thomas. Zou het zo zijn? We zien het woensdag bij Videoland. Bekijk het interview met de StukTV-heren hierboven. Bekijk ook HLF8 gemist? Leonie ter Braak noemt Thomas van der Vlugt een 'saaie Bachelor' Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van De Bachelor's reünie met Thomas van der Vlugt Bekijk deze video »
Show :
Laat Bachelor Thomas van der Vlugt hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video)

Eindelijk heeft Bachelor Thomas van der Vlugt zijn keuze gemaakt. De Stuk TV-ster heeft zijn hart tijdens de opnames verloren aan de 26-jarige Merel Beks. Morgen zien we op Videoland de Bachelor-reünie en horen we of het stel nog steeds bij elkaar is of niet.

Instagrampost
Merel deelde eerder een bijzondere Instagrampost (zie hieronder) en verslaggever Jordi Versteegden doet er alles aan om iets uit Thomas te trekken, maar de heren houden hun lippen stijf op elkaar. Toch zien we glimmende oogjes bij Thomas. Zou het zo zijn? We zien het woensdag bij Videoland. Bekijk het interview met de StukTV-heren hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's