Zien: Simone Weimans in De Avondshow met Arjen Lubach over persvrijheid

Zien: Simone Weimans in De Avondshow met Arjen Lubach over persvrijheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Simone Weimans</em> in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over persvrijheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Simone Weimans is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach. We hebben het over het belang van persvrijheid. Nederland is dit jaar namelijk 22 plaatsen gedaald op de wereldranglijst voor persvrijheid. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Simone Weimans in De Avondshow met Arjen Lubach over persvrijheid

Simone Weimans is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach. We hebben het over het belang van persvrijheid. Nederland is dit jaar namelijk 22 plaatsen gedaald op de wereldranglijst voor persvrijheid.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV