Jacqueline moet parcour zonder dochter Eva afleggen: "Mama is boos" (De slechtste chauffeur van Nederland)

Jacqueline moet parcour zonder dochter Eva afleggen: "Mama is boos" (De slechtste chauffeur van Nederland)

Niet alleen Bradley maakt er een rommeltje van op de weg. Ook Jacqueline zweet zich rot yijdens een parcour. Ze moet het dit keer alleen doen, want dochter Eva is bij deze opdracht afwezig. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland (4 mei) hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Jacqueline moet parcour zonder dochter Eva afleggen: &quot;Mama is boos&quot; (<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>) Niet alleen Bradley maakt er een rommeltje van op de weg. Ook Jacqueline zweet zich rot yijdens een parcour. Ze moet het dit keer alleen doen, want dochter Eva is bij deze opdracht afwezig. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland (4 mei) hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slechtste chauffeur van Nederland: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Ot vraagt vriendin Sandra ten huwelijk Bekijk deze video »
TV :
Jacqueline moet parcour zonder dochter Eva afleggen: "Mama is boos" (De slechtste chauffeur van Nederland)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV