Zien: Ferry Doedens dolblij als hij finalisteneiland Expeditie Robinson: All Stars bereikt

Zien: Ferry Doedens dolblij als hij finalisteneiland Expeditie Robinson: All Stars bereikt

Ferry Doedens was zonder enige twijfel de meest hysterische kandidaat van Expeditie Robinson: All Stars. Volgens medefinalist Niels Gomperts is Ferry langs hoge pieken en diepe dalen gegaan, maar hij komt in ieder geval helemaal door het dolle aan op finalisteneiland.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Ferry Doedens</em> dolblij als hij finalisteneiland <em>Expeditie Robinson: All Stars</em> bereikt Ferry Doedens was zonder enige twijfel de meest hysterische kandidaat van Expeditie Robinson: All Stars. Volgens medefinalist Niels Gomperts is Ferry langs hoge pieken en diepe dalen gegaan, maar hij komt in ieder geval helemaal door het dolle aan op finalisteneiland. Lees verder onder de video. FeestmaaltijdNiels noemt het "fascinerend" om de dolblije Ferry te zien, alsof hij de Expeditie al gewonnen heeft. De acteur wordt nóg blijer als blijkt dat hem een heus feestmaal wacht, van vis en verse groenten. Heeft hij energie al verspild voordat de finale goed en wel is begonnen? Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars hierboven. Je kunt de finale van Expeditie Robinson: All Stars terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Expeditie Robinson was lichtpuntje voor Ferry Doedens na Only Fans-ophef Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars 2022 (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ferry Doedens dolblij als hij finalisteneiland Expeditie Robinson: All Stars bereikt

Feestmaaltijd
Niels noemt het "fascinerend" om de dolblije Ferry te zien, alsof hij de Expeditie al gewonnen heeft. De acteur wordt nóg blijer als blijkt dat hem een heus feestmaal wacht, van vis en verse groenten. Heeft hij energie al verspild voordat de finale goed en wel is begonnen?

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars hierboven. Je kunt de finale van Expeditie Robinson: All Stars terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ferry Doedens dolblij als hij finalisteneiland Expeditie Robinson: All Stars bereikt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV