Steven imiteert Sylvia in De Verraders: 'Jamie zat te seinen met Lange Frans!'

Steven imiteert Sylvia in De Verraders: 'Jamie zat te seinen met Lange Frans!'

Vrijdag 6 mei 2022 om 13:12

In De Verraders is het nog steeds de grote vraag wie van alle deelnemers nou verraders zijn, aangezien er tot nu toe alleen nog maar getrouwen uit het spel zijn verbannen. Steven Brunswijk zit aan het ontbijt met Jamie Westland en de comedian denkt wel een idee te hebben wie een verrader is, namelijk Sylvie Geersen. “Jamie is het, ik zweer het je!”, zo imiteert hij het model. “Jamie zat te seinen met Lange Frans!” Met Lange Frans wordt in dit geval overigens Frank van der Lende bedoeld…

Bekijk de video van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Steven imiteert Sylvia in <em>De Verraders</em>: 'Jamie zat te seinen met Lange Frans!' In De Verraders is het nog steeds de grote vraag wie van alle deelnemers nou verraders zijn, aangezien er tot nu toe alleen nog maar getrouwen uit het spel zijn verbannen. Steven Brunswijk zit aan het ontbijt met Jamie Westland en de comedian denkt wel een idee te hebben wie een verrader is, namelijk Sylvie Geersen. “Jamie is het, ik zweer het je!”, zo imiteert hij het model. “Jamie zat te seinen met Lange Frans!” Met Lange Frans wordt in dit geval overigens Frank van der Lende bedoeld… Bekijk de video van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Irene Moors in tranen na dramatische exit De Verraders: "Je gaat van ze houden" Bekijk deze video » De Verraders gemist? Het masterplan van Stefano Keizers lijkt te werken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's