Video: tv-bekendheid en kunsthistoricus Sis van Rossem (77) overleden

Video: tv-bekendheid en kunsthistoricus Sis van Rossem (77) overleden

Kunsthistoricus en tv-persoonlijkheid Sis van Rossem is woensdag overleden. Dat meldt het magazine Maarten!, waar ze werkzaam voor was, in een verklaring. Van Rossem is gevallen in haar woning en overleed in het ziekenhuis. Sis van Rossem is 77 jaar geworden.

Lees verder onder de video.

Video: tv-bekendheid en kunsthistoricus <em>Sis van Rossem</em> (77) overleden Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video) Bekijk deze video » Kunsthistoricus en tv-persoonlijkheid Sis van Rossem is woensdag overleden. Dat meldt het magazine Maarten!, waar ze werkzaam voor was, in een verklaring. Van Rossem is gevallen in haar woning en overleed in het ziekenhuis. Sis van Rossem is 77 jaar geworden. Lees verder onder de video. Hier zijn de Van RossemsHet achtste seizoen van Hier zijn de Van Rossems, het programma waarin Maarten, Sis en Vincent van Rossem iedere week een Nederlandse stad bezoeken, is op dit moment bezig. De NTR meldt in een persbericht dat de uitzendingen volgens de planning worden uitgezonden en dat de aflevering van het volgende seizoen, dat een paar weken geleden werd opgenomen, aan het huidige seizoen wordt geplakt. Hier zijn de Van Rossems zie je zaterdagavond om 20.35 uur op NPO2. Je kan alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Hierboven zie je een fragment van Op1, waarin Maarten en Sis van Rossem vertellen over Hier zijn de Van Rossems. Bekijk ook Sis is het niet eens met broer Vincent in Hier zijn de Van Rossems: 'Wat een onzin' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: tv-bekendheid en kunsthistoricus Sis van Rossem (77) overleden

Hier zijn de Van Rossems
Het achtste seizoen van Hier zijn de Van Rossems, het programma waarin Maarten, Sis en Vincent van Rossem iedere week een Nederlandse stad bezoeken, is op dit moment bezig. De NTR meldt in een persbericht dat de uitzendingen volgens de planning worden uitgezonden en dat de aflevering van het volgende seizoen, dat een paar weken geleden werd opgenomen, aan het huidige seizoen wordt geplakt.

Hier zijn de Van Rossems zie je zaterdagavond om 20.35 uur op NPO2. Je kan alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Hierboven zie je een fragment van Op1, waarin Maarten en Sis van Rossem vertellen over Hier zijn de Van Rossems.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV