Video: dronken automobilist ramt gevel van woning in Oss, ravage is enorm

Video: dronken automobilist ramt gevel van woning in Oss, ravage is enorm

Zaterdag 7 mei 2022 om 11:41

Video: <em>dronken automobilist</em> ramt gevel van woning in Oss, ravage is enorm Een automobilist is zaterdagochtend in alle vroegte een woning in Oss binnengereden. Er raakte niemand gewond, maar de ravage is enorm. Rond 05:00 uur wordt het jong gezin dat in de woning aan de Kromstraat woont opgeschrikt door een harde knal. Een zilverkleurige Mercedes heeft de gevel van hun woning geramd en staat middenin de woonkamer. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sneakertentoonstelling in Den Bosch een groot succes: 'Stukje cultuur' (video) Bekijk deze video » Schietpartij Alblasserdam: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Video: Vliegtuig Feyenoord onthaald na landing Rotterdam The Hague Airport Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is zaterdagochtend in alle vroegte een woning in Oss binnengereden. Er raakte niemand gewond, maar de ravage is enorm. Rond 05:00 uur wordt het jong gezin dat in de woning aan de Kromstraat woont opgeschrikt door een harde knal. Een zilverkleurige Mercedes heeft de gevel van hun woning geramd en staat middenin de woonkamer. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's