Hier zijn de Van Rossems naar Amsterdam: "Pesthekel aan Amsterdam"

Hier zijn de Van Rossems naar Amsterdam: "Pesthekel aan Amsterdam"

Helaas is deze zaterdag Sis van Rossem ons ontvallen. De 'zus Van Rossem' krijgt vanavond een onbedoeld eerbetoon doordat haar favoriete aflevering wordt uitgezonden: een bezoek aan de stad waar Sis een "gruwelijke pesthekel" aan had: Amsterdam.

<em>Hier zijn de Van Rossems</em> naar Amsterdam: &quot;Pesthekel aan Amsterdam&quot; Helaas is deze zaterdag Sis van Rossem ons ontvallen. De 'zus Van Rossem' krijgt vanavond een onbedoeld eerbetoon doordat haar favoriete aflevering wordt uitgezonden: een bezoek aan de stad waar Sis een "gruwelijke pesthekel" aan had: Amsterdam. Bekijk het fragment van Hier zijn de Van Rossems (via Shownieuws) hierboven. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sis is het niet eens met broer Vincent in Hier zijn de Van Rossems: 'Wat een onzin' Bekijk deze video » Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Hier zijn de Van Rossems (via Shownieuws) hierboven. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV