Hier zijn de Van Rossems naar Amsterdam: "Pesthekel aan Amsterdam"

Hier zijn de Van Rossems naar Amsterdam: "Pesthekel aan Amsterdam"

Zaterdag 7 mei 2022 om 22:11

Helaas is deze zaterdag Sis van Rossem ons ontvallen. De 'zus Van Rossem' krijgt vanavond een onbedoeld eerbetoon doordat haar favoriete aflevering wordt uitgezonden: een bezoek aan de stad waar Sis een "gruwelijke pesthekel" aan had: Amsterdam.

<em>Hier zijn de Van Rossems</em> naar Amsterdam: &quot;Pesthekel aan Amsterdam&quot; Helaas is deze zaterdag Sis van Rossem ons ontvallen. De 'zus Van Rossem' krijgt vanavond een onbedoeld eerbetoon doordat haar favoriete aflevering wordt uitgezonden: een bezoek aan de stad waar Sis een "gruwelijke pesthekel" aan had: Amsterdam. Bekijk het fragment van Hier zijn de Van Rossems (via Shownieuws) hierboven. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment van Hier zijn de Van Rossems (via Shownieuws) hierboven. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's