ZIEN: Dit is de winnaar van Make Up Your Mind 2022

ZIEN: Dit is de winnaar van Make Up Your Mind 2022

Zaterdag 7 mei 2022 om 23:52

Hieronder zie je SPOILERS voor de finale van Make Up Your Mind. Lees hieronder op eigen risico.


ZIEN: Dit is de winnaar van <em>Make Up Your Mind</em> 2022 Hieronder zie je SPOILERS voor de finale van Make Up Your Mind. Lees hieronder op eigen risico. Dee Dee Sky is de winnares van dit seizoen van Make Up Your Mind en natuurlijk wil iedereen wel weten wie er achter de queen zit. Wie is het dan? Het is Soy Kroon, hoofdrolspeler van Costa!! en The Passion. Bekijk het fragment van Make Up Your Mind hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Make Up Your Mind: Irene Moors onder de indruk van Fabulous Five Bekijk deze video » Make Up Your Mind: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen Beaulicio Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Dit is de winnaar van Make Up Your Mind 2022

Dee Dee Sky is de winnares van dit seizoen van Make Up Your Mind en natuurlijk wil iedereen wel weten wie er achter de queen zit. Wie is het dan? Het is Soy Kroon, hoofdrolspeler van Costa!! en The Passion.

Bekijk het fragment van Make Up Your Mind hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's