Shownieuws: Stefano Keizers is weer vrijgezel (video)

Shownieuws: Stefano Keizers is weer vrijgezel (video)

<em>Shownieuws</em>: Stefano Keizers is weer vrijgezel (video) Stefano Keizers is weer single. Bart Ettekoven heeft het erover bij Shownieuws. Stefano is bang dat alle roddelbladen het overnemen en daar heeft hij totaal geen zin in. Bart denkt dat Keizers geen last zal hebben van de pers: "Niemand is geïnteresseerd in zijn seksleven." Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook Wordt vrijdag in De Verraders Sylvia of Toine vermoord? Bekijk deze video » Op1 gemist? Gover Meit (Stefano Keizers) is klaar met alter ego: 'Het is raar gelopen' Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stefano Keizers is weer single. Bart Ettekoven heeft het erover bij Shownieuws. Stefano is bang dat alle roddelbladen het overnemen en daar heeft hij totaal geen zin in. Bart denkt dat Keizers geen last zal hebben van de pers: "Niemand is geïnteresseerd in zijn seksleven." Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Stefano Keizers is weer vrijgezel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV