Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Undercover in Nederland: Alberto confronteert oude bekenden

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Vanavond zien we het stuitende vervolg, waarin Alberto opnieuw de confrontatie aangaat. Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert oplichtersduo Paul en Karen Bekijk deze video » OperatieDe oplichtende zanger en zijn vrouw kozen eerder de doodzieke Kimberley als hun slachtoffer. Ze staken de donaties, die bestemd waren voor een levensreddende operatie, doodleuk in hun eigen zak. Zelden zagen we oplichters met een slechter moreel kompas, en het duo is inmiddels veroordeeld voor deze praktijken. Schrijnende situatieMaar na die uitzending gaat het stel door met slachtoffers maken en wederom lichten zij kwetsbare mensen op. Het leidt tot een zeer schrijnende situatie waar acuut moet worden ingegrepen door Alberto. Hij en zijn team zetten de verborgen camera in om bewijs te verzamelen en Alberto gaat daarna de confrontatie aan. Bekijk ook Undercover in Nederland: Veroordeelde oplichtster Adriana J. aangepakt door Alberto Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Pooier aan het woord in illegaal bordeel in rijtjeshuis in Breda (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Vanavond zien we het stuitende vervolg, waarin Alberto opnieuw de confrontatie aangaat.

Operatie
De oplichtende zanger en zijn vrouw kozen eerder de doodzieke Kimberley als hun slachtoffer. Ze staken de donaties, die bestemd waren voor een levensreddende operatie, doodleuk in hun eigen zak. Zelden zagen we oplichters met een slechter moreel kompas, en het duo is inmiddels veroordeeld voor deze praktijken.

Schrijnende situatie
Maar na die uitzending gaat het stel door met slachtoffers maken en wederom lichten zij kwetsbare mensen op. Het leidt tot een zeer schrijnende situatie waar acuut moet worden ingegrepen door Alberto. Hij en zijn team zetten de verborgen camera in om bewijs te verzamelen en Alberto gaat daarna de confrontatie aan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV